Egy kisfiú története

Egy kisfiú története

Hogy honnan nézed, attól függ, mennyire süllyedsz bele

2018. január 22. - Anyicska

20150303367.jpg

Bármi is történik veled az életedben, el kell fogadni. Nem közhelyesen, hanem agyból, szívből. Érdeklődésből! Utána kell menni. Ott kell legyen benned a szándék, hogy megértsd! Ahhoz pedig egy lépést hátrébb kell lépned!

Van más, sok különb, még talán meglepőbb élethelyzet is, mint a tiéd. Nem szabad beleragadni abba, hogy nap mint nap görcsösen meg akard oldani! Direkt nem "értés"-t írtam, ugyanis megérteni meg kell, csak ne akard megoldani. Hagyd a megoldást a sorsodnak, a szálak idővel kibogózódnak, nem kell sürgetni.

Nehéz kivárni és nehéz benne lenni, míg nem érted, miért történik, de ha nem belülről nézed, hanem egy lépéssel hátrébb, elkezd magától megoldódni. Nem azért, mert teszel bármit is, hanem pont azért, mert elfogadod. Az érzés lesz más, nem maga a helyzet! 

A bejegyzés trackback címe:

https://fiucska.blog.hu/api/trackback/id/tr7613595119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása